Välj en sida

Avloppsentreprenör Strömstad

Essvik Entreprenad – avloppsentreprenör Strömstad

 Avloppsentreprenör

Varmt välkommen till Essvik Entreprenad. Om du söker en avloppsentreprenör i Strömstad, då hjälper vi dig. Vilka tjänster det är som vi erbjuder kan du läsa om här. Vårt företag har funnits sedan 2006 och vi har under åren finslipat vår kompetens. Vi vill vara det självklara valet för alla i Lysekil som är på jakt efter en avloppsentreprenör.

För oss är alla kunder lika viktiga så vi gör ingen åtskillnad på den som vill ha mycket eller lite mindre hjälp. Vårt mål är att alla ska bli 100 procent nöjda med det vi gör, samt med vår kundservice. Vi är väldigt måna om att tillgodose våra kunders önskemål och behov, så därför har vi en tydlig och klar kommunikation, alltför att genomföra varje enskilt uppdrag på ett sätt som kunden känner sig tillfreds med.

Avloppsentreprenör Strömstad

Vår maskinpark

Vi har två åttatons grävmaskiner, två dumprar, och även en minidumper på gummilarver. Inte nog med det, vi har dessutom en hydremadumper och trailers och lastväxlare och även en traktor. Här står vi alltså mycket väl rustade för alla slags uppdrag!

Här finns vi

Med utgångspunkt ifrån Bokenäs, där Essvik Entreprenad är beläget, tar vi oss an uppdrag i hela Bohuslän. Om någon av våra tjänster intresserar dig, och du befinner dig i omnejd av Bohuslän, hör av dig i vilket fall som helst, så ska vi se vad vi kan göra.

Prisvänlighet

Oavsett vilken tjänst du vill anlita oss till, så är prisvänlighet någonting som är kännetecknande för oss. Vi försöker alltid organisera jobbet så att vi kan arbeta så effektivt som möjligt, vilket i sin tur gör att vi kan hålla priserna nere. Hör av dig för en gratis offert.

Essvik Entreprenad